dijous, 22 de novembre del 2012

Insectula


Bé, la cosa comença a posar-se seria.

Açò és Insectula, una pel·lícula actualment en fase de rodatge que promet més que moltíssim!.

La història ens conta la invasió d’un extraterrestre en forma de mosquit del tamany d’un autobús. El bitxo, com no podia ser d’altra manera, s’alimenta de la sang de les persones i desencadenarà una batalla de magnànimes conseqüències. En meitat d’este cocktel trobem al típic doctor sonat amb problemes de socialització que intentarà ajudar a la bestia en la seua neteja de la humanitat mentre que un cutríssim agent del govern lluitarà a favor dels bons.

Però com podeu vore en el trailer, hi ha molt més que tot això; bitxos de totes les formes i tamanys recorren la peli matant a tot el món en abominables efectes CGI, els diàlegs estan escrits per Satanás en persona des del punt més obscur de l’infern i les situacions còmiques i ridícules –veure el mostatxo del protagonista- son la tònica general del film.

És autèntica Sèrie B  sense pal·liatius ni subterfugis, orgullosa i amateur, homemade i descarada, desenfrenada i sincera.

Si no passa res estarà acaba a la primavera de 2013. I podeu estar segurs de que vendrem la nostra ànima al dimoni per a que la pugueu vore en el CIM que vé!.

Aneu fent-se fans...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada